Защо бизнесът Ви се нуждае от адаптивен уебсайт преди 2014?

Ако вече сте игнорирали идеята за използването на responsive дизайн или преминаването към тъкъв в близкото бъдеще, вероятно бизнесът Ви ще загази през 2014 година. Joomlander.net ще сподели с Вас 3-те изключения от това правило:

Уеб сайт с мобилна версия няма да е задължителен за вас само ако:

1. Успешният Ви бизнес не зависи от Вашия уебсайт.
2. Вие нямате конкуренти в нишата на Вашия бизнес.
или
3. Вие сте напълно запознати с адаптивния дизайн и дори вече сте го използвали, но това не отива на бизнеса Ви.

Ако една от тези точки се отнася за Вас, всичко е наред, продължавайте в същия дух. Но ако фирмата Ви зависи от уебсайта, е задължително да преминете към адаптивен дизайн на сайта Ви преди 2014 година.

Колко струва сайт с адаптивен responsive дизайн?

Уеб сайтовете с responsive дизайн не е задължително да са скъпи. В България има няколко фирми, които предлагат такива дизайни на сайтове на изключително ниски цени. Пример за такива оферти са например офертите на 3D Уеб дизайн за онлайн магазин с responsive дизайн или за евтин динамичен сайт с мобилна версия – те изработват сайтове с адаптивна мобилна версия на цени от над 200 лева, но има и други фирми в България които могат да ви предложат подобни оферти на ниска цена както например нашия уебсайт – joomlander.net.

Какво представлява адаптивния (responsive) уеб дизайн?

Не се притеснявайте, ако не знаете, не сте единствените и joomlander.net ще Ви даде ясна представа за същността на този дизайн. Това е дизайн за уебсайтове, който се нагажда перфектно към всеки десктоп на всякакви устройства, като смартфони таблети и други. Адаптивният дизайн принадлежи на динамичните сайтове. Той винаги изглежда добре, независимо дали отваряте сайта от компютър или телефон.

Защо адаптивният дизайн е толкова важен?

Това просто е по-добрият, модерен дизайн, който всеки използва. Ако използвате Google Analytics във Вашия сайт и погледнете статисиката на посещенията на сайта Ви, ще видите, че едно сериозно число влизания в него са от мобилни устройства, като таблети и смартфони. Това не дава ли най-адекватния отговор на въпроса ‘Защо преминаването към адаптивен дизайн е толкова важно’?

Поръчай адаптивен дизайн за сайта си сега!